ya da bana oyle gelmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu bana oyle yapti
  2. bana oyle bakma
  3. saril bana kal biraz oyle
  4. nicin baktin bana oyle
  5. yabanci bana oyle bir sey soyle ki
  6. bana bak ulan hayatim ona oyle demezler
  7. bana oyle geldi sonra da gitti
  8. bana oyle bir soz soyleyin ki hakaret etmeyeyim
  9. erkekler bile bana oyle bakmadi
  10. bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da bana oyle gelmistir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da bana oyle gelmistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da bana oyle gelmistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da bana oyle gelmistir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vazelin varken baska kremler kullanmak » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » gunes balcikla sivanmaz » esfele safilin » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » taygun erdem » caba uzerine » cencen » dessembrae » kim arti oyladi lan beni » crypto » ankete gel » tukenecegiz » mandalinam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nahak » soverek ayrilanlar » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » devletime katil dedirtmem » yaran okuyucu yorumlari » cumhuriyet halk partisi » bugun e basacakken faka basmak » astronotlarin idrar icmesi » yaran facebook gruplari » cassio de souza soares lincoln » erkan ocakli » eurovisin a ilahi ile katilmak » pantolon kenarina anahtar asan sahis » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » hellboy 2 the golden army