ya da bana oyle geldi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana oyle geldi sonra da gitti
  2. biri sazan mi avliyor yoksa bana mi oyle geldi
  3. yaz geldi de bana mi geldi
  4. bana oyle bakma
  5. bu bana oyle yapti
  6. saril bana kal biraz oyle
  7. nicin baktin bana oyle
  8. yabanci bana oyle bir sey soyle ki
  9. bana oyle bir soz soyleyin ki hakaret etmeyeyim
  10. bana bak ulan hayatim ona oyle demezler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da bana oyle geldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da bana oyle geldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da bana oyle geldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da bana oyle geldi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yarock hasan » bisiklete tecavuz eden adam » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » umit sayin » sansim olsa kiz dogardim » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » melih selcuk » erken yasta olgunlasmak » galat i his » levis reklamlari » kyriakos papadopoulos » catali bicak olarak kullanmak » turkiye de sokakta kalmak » adaptasyon » sevgiliyle uyumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baklava yerken ayran icmek » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » desifre olmaktan korkmayan yazar » sozlukteki galatasaraylilar » ayrimcilik » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » roma » sevmek » suspicious minds » otis » saw 5 » turkiye is kurumu » tales for bad girls » hasmet babaoglu » the final countdown