ya da baltalik bende ben bulamiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baltalik orman
  2. korulu baltalik orman
  3. soyleyecek soz bulamiyorum
  4. baslik ne bulamiyorum
  5. size soyleyecek soz bulamiyorum
  6. kaybetmedim sadece bulamiyorum
  7. kolluk bende killik bende
  8. para bende huzur bende
  9. acacak baslik bulamiyorum o yuzden sacmaliyorum
  10. basliktan tiksindim fakat verecek ayar bulamiyorum

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da baltalik bende ben bulamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da baltalik bende ben bulamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da baltalik bende ben bulamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da baltalik bende ben bulamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » youtube un kapatilmasi olgusu » milletler arasi » dost » time warp » kimse bilmez » cicciolina » 16 kasim 2008 ales » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » arkadasi kizlarin ustune itelemek » yengec dansi » ilk is gunu » cibil » onceki gunun begenilen entryleri » ahmet karneci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt cobain in kullerinin calinmasi » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » ferhat goter » futbola siyaseti karistirmak » michael olowokandi » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » pasa selim » kriz vurunca issiz kalmak » vakit tamam » plakasini aldin mi » capablanca satranci » turk askeri teroriste teslim olmaz » fantastik facebook gruplari » yanlis anlasilmis sarki sozleri » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi