ya da atip tutmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. atip tutmak
  2. bilmeden atip tutmak
  3. yem atip balik tutmak
  4. bos atip dolu tutmak
  5. rusya da atip tutmak
  6. balik atip olta tutmak
  7. bebegi havaya atip tutmak
  8. bir nick arkasina saklanip atip tutmak
  9. suya para atip dilek tutmak
  10. kapali kapilar arkasindan atip tutmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da atip tutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da atip tutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da atip tutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da atip tutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pust ruh » eku » tombis » richard dawkins » yerli erotik dizi ismi onerileri » yaran okul muduru laflari » fantastik facebook gruplari » naro » cek cumhuriyeti » basulke » superman vs he man » yaran youtube yorumlari » var misin yok musun » purchasing power parity » dtp lilerin milliyetci olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rapper ninja » kankasinin sevgilisini ayartan kiz » the fall » nefes alsin yeter » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » dunya atmosferindeki gergin dalga » uluslararasi savas suclari mahkemesi » houston rockets » 0532 » kendi kendine konusmak » insomnia » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » fazla artilanmayan yazarin antipopulist kesilmesi » plakasini aldin mi » merve yi tavla