ya da allah a sen nasil anlarsan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kor allah a nasil bakarsa allah da ona oyle bakar
  2. allah allah allah bu nasil sevmek
  3. allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin
  4. hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli
  5. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  6. bu nasil metro bu nasil sehir
  7. o nasil baslik o nasil entry
  8. allah akbar la allah ella allah
  9. allah allah diyerek viyana dan geri donmek
  10. helal haram ver allah rezil kulun yer allah

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya da allah a sen nasil anlarsan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya da allah a sen nasil anlarsan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya da allah a sen nasil anlarsan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya da allah a sen nasil anlarsan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben bu yaziyi sana yazdim » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » kurt cobain hirkasi » besiktask » hazir cevap » cemal hunal » erken yasta olgunlasmak » devletime katil dedirtmem » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » djeep » biz kac kisiyiz » ya seve seve ya sike sike » ss lazio » to love a woman » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turuncu sacli kadinlar » pelus hayvanat bahcesi » bim » melina nin bustu » zevzek forum » tombul ile tombis arasindaki farklar » cemaat evi » nokia 8110 » bugun e basacakken faka basmak » lord henry wotton » kathryn bigelow » hayal » changeling » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » erkek korkulari