ya bu deveyi gutmeli ya bu diyardan gitmeli 

kapat
  1. ya buranın koşullarına uymalı ya da buradan ayrılmalı anlamına gelen atasözü.
    #562101 (lilith, 21.08.2006 11:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya bu deveyi gutmeli ya bu diyardan gitmeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya bu deveyi gutmeli ya bu diyardan gitmeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya bu deveyi gutmeli ya bu diyardan gitmeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya bu deveyi gutmeli ya bu diyardan gitmeli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» rte sozluk » sehir isiklari » nabiz » koken bilimi » kendi kendine konusmak » hic oy vermemis yazar » sirtaki » turkiye is kurumu » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » laikci aforizmalar » the road » terminator the sarah connor chronicles » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » braveheart » mercimegi firina vermek » turkiye nin en komik kadini » molotov » vok baligi » yaran okuyucu yorumlari » yeni moda » milletler arasi » richard dawkins » cassio ramos » okula veda partisi » evde kalmaya mahkum yazarlar » marley shelton » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » is arkadasindan hoslanmak