ya birak allah askina 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. birak allah askina ya
  2. bi sus allah askina
  3. allah askina
  4. ya of allah askina
  5. git allah askina
  6. bir ara bir sor allah askina
  7. kuzum nen var allah askina
  8. allah askina hic boyle gelmemislerdi
  9. birakin allah askina yazari
  10. allah askina bu donemi bitir

© 2008 - uludağ sözlük

ya birak allah askina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya birak allah askina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya birak allah askina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pamukkale universitesi » sonic syndicate » ataturk un emanetini devirmek istemek » ab grubu izleyici » teknik resim » 45 inci antalya altin portakal film festivali » epilepsi ile orgazm » sergen yalcin » kasaba fotograflari » kadinlarin her seyi hatirlamalari » hilary hahn » obsedor » slovenya » mutluluk » 9 mart 1971 darbe tesebbusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarp kuray » windows vista » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » ogrencilik gunleri » the doors cafe » 12 ekim » home theater » masturbasyon » giranta » got atmak » bu bir skandal » ryo sagazaki » ganser sendromu » randy marsh » bir turk olarak kurtlere soruyorum