ya bi turkce vardi noldu ona 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o degil de bi apo vardi noldu ona
  2. bir operasyon vardi sahi noldu ona
  3. o degil de bi cnn turk vardi noldu ona
  4. o degil de bir shubuo vardi o noldu
  5. o degil de bi oya kucumen vardi noldu ona ya
  6. o degil de bi yobaz vardi noldu ona
  7. sahi bir tusiad vardi noldu ona
  8. o degil de bi keremcem vardi noldu ona
  9. o degil de bir derdim vardi noldu ona
  10. o degil de bi bedri vardi noldu ona

© 2008 - uludağ sözlük

ya bi turkce vardi noldu ona başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya bi turkce vardi noldu ona ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya bi turkce vardi noldu ona nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» merhamet » liv tylor un fil yutmus hali » galatasaray kupasi » yarim » facebook ile dalga gecen ezik tipler » defendant » yapilmis en aptalca dalginlik » orgazm sonrasi aglayan erkek » acik anksiyete » yarim derdini ver bana » andrejoni » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » yedikce yiyesi gelmek » comorbidity » sabah sabah seda sayan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hazar golu » zehir » motorstorm » alemdar » fatih tekke batuhan karadeniz » bay e » eskimolar turk mu sorunsali » bulbulun cilesi » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » yarin cok gec olacak » adolesan » sac ektirmek » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » vakif prezervatifi » disforik duygudurum