ya bi rahat birakin be kardesim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ateistleri rahat birakin
  2. deniz baykal i rahat birakin lan
  3. rahat birakin seks yapalim
  4. rahat birakin adami kusamiyor
  5. kahve icip rahat rahat uyuyabilen insan tipi
  6. rahat rahat sevismek icin evlenmek
  7. birak rahat rahat oleyim
  8. disarida rahat rahat bir sey yiyememek
  9. rahat rahat sinava girmek
  10. kardesim ruzgar kardesim deniz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya bi rahat birakin be kardesim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya bi rahat birakin be kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya bi rahat birakin be kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya bi rahat birakin be kardesim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nedeni anlasilmayan uc sey » selim kurtulan » naginata » g4l4t4s4r4y » cassio ramos » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » yildizsozluk » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » en pasakli yazarlar » to love a woman » tematik entry » justin timberlake » kapin her calindikca » sansim olsa kiz dogardim » iscilerin sosyalist partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gabry ponte » hyundai i20 » schmidt hakkinda » hayal » bu memleket nereye gidiyor » mirc taki erkek nickleri » vedad ibisevic » okuma yitimi » geldiler » zippo » imhotep » o kiz bu kiz » ekspres » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » fenerliyim ama tedavi goruyorum