ya beni de gotur yada gitme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya beni de gotur ya da gitme
  2. ya beni de gotur ya sen de gitme
  3. gogsune yatir beni duslere gotur beni
  4. al beni al gotur beni ormana
  5. al gotur beni
  6. gotur beni
  7. beni de gotur
  8. beni de gotur baba
  9. eskiye gotur beni
  10. istersen al gotur beni

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya beni de gotur yada gitme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya beni de gotur yada gitme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya beni de gotur yada gitme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya beni de gotur yada gitme. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » mavi defter internet dergisi » yusuf sezer » yoruba » erekte olmak icin yer arayan erkek » z tv » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » tostik » hazar lenkeran kulubu » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » semih senturk » arda turan » naginata » ya rock ye rap » mininova » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siyasi kimligini bulamayan insan » fantastik facebook gruplari » carla gugino » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » utanc dolu turk vatandasi » akasya asilturkmen » vedad ibisevic » yilbasinda saglik mutluluk huzur dilemek » alternatif vodafone reklam replikleri » ulan okuz anadolulu » nuri alco » pic ruh » yalnizlik » richard dawkins » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek