ya bende ya onda bir sorun var 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sorun sende degil bende
  2. sorun bende degil sende
  3. sevgiliye sorun bende muhabbeti yapmak
  4. turkiye de sorun yokken sorun yaratan azinliklar
  5. benim icin sorun degil ama sorun olur
  6. para bende huzur bende
  7. kolluk bende killik bende
  8. sorun sorun diye diye sorun cikarmak
  9. uc tam onda bes
  10. manda got onda

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya bende ya onda bir sorun var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya bende ya onda bir sorun var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya bende ya onda bir sorun var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya bende ya onda bir sorun var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » gs tv » cellat » sessiz kalmak » erkegi bozan seyler » gasyan » ask ile nefret arasindaki ince cizgi » kose yazarligi yapmak » suzuk » beyin gocu » pokelere gelesin » birbirine benzeyen unluler » sanat yonetmeni » avea ya acik mektup » yaran okuyucu yorumlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » musette » dtp li belediyenin diyarbakir a yaptigi hizmetler » jose del solar » siyasi kimligini bulamayan insan » zuhur » gereksiz eksileyen yazar » esat korkmaz » gulse birsel » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » eurovisin a ilahi ile katilmak » kisisel ileti yazma sacmaligi » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » askin baslamadan bitmesi » engin baytar » inheritance vice