ya ben de kizlayi kaldiymak istiyoyum bana ne 

kapat
  1. kendisine öğle uykusu hapsi verilmişken abisinin saçlarına jöle sürüp dışarı çıkmasına içlenmiş omuz silken veled söylemi.

abisi çok ipnetoyduy onun. o da kız kaldıyacaktıy beyki, alahala yayu.

şeyefsiz abi işte.

edit: kötü oy veyeni ayyah baba çaypsın tamam mı. pif. öcüyey!
    #3341812 (hosaf, 01.05.2008 01:54 ~ 02:06)
  2. bir surpriz yumurta karsiliginda cenesini kapatip, yatagina geri donecek olan cikarci ve santajci veleddir. bu tip ariza cikarma girisimleri hep surpriz yumurta planlarinin parcasidir.
    #3341824 (oneydilan, 01.05.2008 01:58)
  3. böylesini kızlay kaydıyıy pardon kaldırır.*
    #3341828 (gone with the shit, 01.05.2008 01:59)
  4. (bkz: kız kaldırmak) ayrıca çocuğu bir pedagoga götürmek farz olmuştur. kız kaldırmayı kavrar fakat dili bir sürçer bir sürçer.
    #3341909 (sprnova, 01.05.2008 02:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya ben de kizlayi kaldiymak istiyoyum bana ne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya ben de kizlayi kaldiymak istiyoyum bana ne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya ben de kizlayi kaldiymak istiyoyum bana ne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya ben de kizlayi kaldiymak istiyoyum bana ne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yabgu » hastasi olunan seyler » kenderuntanbul » atletini donunun icine koyan insan » electric blue » ifa » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » caba uzerine » sabri bogday » ikimiz bir fidaniz » istese atom muhendisi bile olabilirdi » enelhakki » rauf versan » gel gunlerim » the great debaters » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enel hakk » z tv » ugur dundar » mete tuncay » usuyorum oyleyse hava soguk » hazir cevap » astronotlarin idrar icmesi » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » aclik kader olamaz » isten ayrilma bildirimi » nur cintay akoz » yoruba » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » almadigi dersin sinavina giren adam » kafkasli