ya barbarlik icinde yokolus ya sosyalizm 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya sosyalizm ya barbarlik
  2. barbarlik
  3. barbarlik muzesi
  4. avrupa nin barbarlik anlayisi
  5. tam bagimsizlik demek tam barbarlik demektir
  6. ya kapitalist barbarlik ile cokus ya da komunizm
  7. istanbul un fethine barbarlik diyen istanbullu
  8. evvel zaman icinde kalbur saman icinde
  9. ya ask icinde harap ol ya sevk icinde gonul
  10. bas yarilir bork icinde kol kirilir yen icinde

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya barbarlik icinde yokolus ya sosyalizm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya barbarlik icinde yokolus ya sosyalizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya barbarlik icinde yokolus ya sosyalizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya barbarlik icinde yokolus ya sosyalizm. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 40 larin cocuklari » no tusu » kizlarin kufur etmesi » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » istese atom muhendisi bile olabilirdi » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » cagimizin en buyuk hastaligi humanizm » 80 lerin sonunda cocuk olmak » forever slave » fahise ruh » ajax cape town » grup seks partisinde acikta kalan mal » futbola siyaseti karistirmak » arkadasim seytan » chopper » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reflation » dark father » basliklari alt alta okumak » fasizm » mekkare » ayse sule bilgic » marley shelton » mainz » levis reklamlari » seyh riza » sikayetvar com » statik smiley » sitelerde ki hakkimda kisimlari » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » oglum benim