ya baba daba du 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ya sev ya ba daba du
  2. yaba daba du
  3. allah in baba yapmadigi kisiye baba demek
  4. haci baba nin tekkesi vs ali baba nin ciftligi
  5. sirin baba nicin baba sorunsali
  6. sirin baba nin baba olamamasi
  7. baba parasiyla baba olmak
  8. zengin baba yoksul baba
  9. baba baba yaz okulunu kazandim
  10. baba golu gordun mu baba

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya baba daba du başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya baba daba du ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya baba daba du nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya baba daba du. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yuz maskesi » nedeni anlasilmayan uc sey » gerceklesmesi imkansiz olan hayaller » bisiklete tecavuz eden adam » erkekler marstan kadinlar venusten » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » sonya scarlet » mardin » moderasyonun espri anlayisi » john leshiba mosheou » gece » yaran ayarlar » ork » chaotic good » panta rhei » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gonulcelen » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » catali bicak olarak kullanmak » esenlikle » gelenege isyan da gelenekseldir » ucasi gelen yazar » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » ask » eroin » 80 lerin sonunda cocuk olmak » gozunu acmayanin gotunu acarlar » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » kiyamet gunu gazete mansetleri » calisilmamasi gereken sinavlar » mustafa rakim efendi