ya askim ol ya dostum ol 

kapat
  1. kesmeseker in tut beni dusmeden albümünde 6. parçadır.parçada hafif melankolik havalar eser ama kesinlikle arabesk değil bu.
    #986218 (electronica, 12.12.2006 17:32 ~ 17:37)
  2. (bkz: aşık gibi sevmezsen kardeş gibi sev beni)
    #986225 (sally, 12.12.2006 17:34)
  3. en sonunda hiçbirşeyiniz olmayacak hatta olamayacak insana sarfedilen söz öbeği.
    #986237 (freedean, 12.12.2006 17:35)
  4. sözleri;

Tenin değişine dair söylenen her türlü söz nasılda yarar işimize...

Aşkım oldun dostum oldun günlerimin nuru oldun sen...
    Gözüm gördü kalbim duydu yalanların sebep oldu sen...
    Sana olan ihtiyacım ne parayla ne imanla gelip Geçen günlerle bir bir tutulamaz
    ya aşkım ol ya dostum ol
    Yoğur beni hamurunda günlerimin çamurunda sen...
    Deniz gibi sar bedeni güneş gibi yak tenimi sen...
    Sana olan ihtiyacım ne parayla ne imanla gelip Geçen günlerle bir bir tutulamaz.
    Ya aşkım ol ya dostum ol.

seklinde olan müziği ayrı kıvamda tatlı kesmeseker sarkısı.
    #1284194 (cutcut, 10.02.2007 09:19)
  5. imkansız olan önermedir. kişinin kalbinden bu istek geçse bile, pratiğe dökülememektedir.
    #1285422 (sophie, 10.02.2007 16:42)
  6. çok seven insanın onu kaybetmemek için söylediği cumle *
    #1285442 (seftali posasi, 10.02.2007 16:47 ~ 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

ya askim ol ya dostum ol başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ya askim ol ya dostum ol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya askim ol ya dostum ol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cipsten taso yerine sahin k nin cikmasi » japon gorunce olusan aduket cekme istegi » taksi soforleri » las vegas » angel » hayati mat et » guzel kiz » msn den mesaj verme kaygisi » otobus beklerken belirip ortadan kaybolan insan » nekrofilyak penetrasyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci