ya arkadaslar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arkadaslar
  2. kiz arkadaslar
  3. ikiyuzlu arkadaslar
  4. arkadaslar iyi calismis
  5. msn i birakiyorum arkadaslar
  6. arkadaslar iyidir
  7. mahalleden arkadaslar
  8. basarilar arkadaslar
  9. belesci arkadaslar
  10. sut kokan arkadaslar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ya arkadaslar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya arkadaslar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya arkadaslar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ya arkadaslar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» barcelona » emotion fresh bouquet » kiz hepsi senin mi » fethullah gulen » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » birsam » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » adanaspor » chp nin komur dagitmaya baslamasi » takoz recep » atlar nallanirken kurbagalar ayak uzatmaz » akbank » tunceli » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » football manager 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the curious case of benjamin button » pasta kesmek » teizm » mahalle bakkalina acik mektup » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » farkinda olmadan gammazlarla atismak » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » modernlesen muslumanlar » latife hanim » kasap havasi » sezen sarkilarinin icine zican sarkicilar » become a legend » 25 agustos 2000 » gele atmak » sarhos diyaloglari