ya allah varsa mantigiyla ibadet eden samimiyetsiz 

kapat
  1. (bkz: newton)
    (bkz: ali)

kumar oynayan insanlardır. kendileri akıllı sanırlar.

"allah varsa, yaşadım; yoksa da kaybedeceğim bir şey yok"

bu konuda ben şöyle buyururum:" allah belanı versin, verdi de; cehennemde yerin hazır"

allah böyleleri hakkında acaba nasıl karar verecek. acabası yok; seni kumarcı, samimiyetsiz diyip cehennemine atacak.
    #3605520 (namaste, 01.07.2008 16:01)
  2. hz.ali'nin içinde olmadığı insan grubudur.

hz. ali: ''şimdi allah çıkıp da cemalini gösterse, o'na olan imanınm zerre kadar artmaz'' diyecek kadar iman sahibidir. ya allah varsa mantığı ile dillendirdiği cevap ise bir müşrikin sorusuna müteakiben olmuştur.

müşrik: ya ali, ya allah yoksa napacaksın? diye sorunca, ali de malum cevabı yapıştırmıştır.

''yoksa ben birşey kaybetmem ama varsa sen çok şey kaybedersin''

öyle göte böyle yarak hesabı yani. bilmeden bkz vermemek lazım.
    #3605534 (2 ile bolunmeyen tek sayilar, 01.07.2008 16:06)

© 2008 - uludağ sözlük

ya allah varsa mantigiyla ibadet eden samimiyetsiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya allah varsa mantigiyla ibadet eden samimiyetsiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya allah varsa mantigiyla ibadet eden samimiyetsiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vatanim icin goreve hazirim » atvde aglamak » devrimci turkiye » radyo limon » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » omer faruk eminagaoglu » bruksel » kamil koc 13 30 alanya ankara otobus seferi » grand ekinoks » erkekleri cekici yapan detaylar » ogrenci ogretmen diyaloglari » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » anlamli sarki sozleri » rosa parks » atilla birkiye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osmanli devleti » sari olan herseye sikini sok ilkesi » birinin gogsune yaslanip aglamak » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » karanlikta entry girmenin zararlari » bursa » hizli okuma teknikleri » open office » call of duty world at war » kafasi calisan ac kalmaz » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » cep telefonunu duvara firlatmak » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » goz hapsi » odtu de kizlar teklif ediyormus