ya 2004 un hesabini ver ya da huzur ver 

kapat
  1. geçen sene inönü kapalısında açılan dev pankarttır. hemen yanında da metnini tam hatırlamasam da babaların değil baba hakkılar'ın beşiktaş'ını istiyoruz gibi bir pankart vardı.
    sinan engin'e gösterilen bir tepkiydi. bir fenerbahçeli olarak tüm kalbimle kutlamıştım çarşı'yı, bir taraftar grubunun mafyaya karşı bu kadar net tepki vermesini ayakta alkışlamıştım. her yerde desteklemiştim bu tavrı ve duruşu. pankartın ardından 10 gün geçmedi, çarşı'nın liderlerinden olarak bilinen bir kaç kişi, kalabalık bir ekiple sinan engin'in yanına gitti. öpüştüler, barıştılar, sarıldılar. o pankartı açanların yüzlerini yere düşürdüler.
    #3001559 (damat hobbit pasa, 14.02.2008 12:02 ~ 12:06)
  2. besiktas'a ve carsi'ya yakisan pankarttir. turk futbolunun kimlerin elinde oldugunu yuzumuze tokat gibi carpmaktadir. ve ispat etmektedir ki ima edilen insanlar futbolun icerisinde bulundugu surece, anlik basarilar haricinde futbolumuzun hicbir gelecegi yoktur.
    #3001600 (ericadamstr, 14.02.2008 12:16)

© 2008 - uludağ sözlük

ya 2004 un hesabini ver ya da huzur ver başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ya 2004 un hesabini ver ya da huzur ver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ya 2004 un hesabini ver ya da huzur ver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » max payne 2 » izmitspor » kolbasti » berbere sac tarif etme sikintisi » hande yener » pisirirsen as olur pisirmezsen kus olur » gigi la trottola » ergen havuc ve maceralari » o yazar benim » nights in rodanthe » tek odali hayat » discilerin berberlerden fazla degdirmesi gercegi » unlulerin kisisel iletileri » ogrenci ogretmen diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nostaljik tramvayda aglamak » ada » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » liege » ornenando » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » efes dark » nograd » turkcell in odedigi reklam ucreti » ya sev ya sevr » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » shame and scandal in the family » turk silahli kuvvetleri » brother in law » hizli okuma teknikleri