y2 ugrasmayin hadi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ugrasmayin benimle
  2. hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene
  3. hadi canim hadi
  4. hadi be
  5. hadi hadi hadi hadi
  6. hadi hadi
  7. hadi len
  8. hadi yol
  9. hadi eyw
  10. git hadi

© 2008 - uludağ sözlük

y2 ugrasmayin hadi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. y2 ugrasmayin hadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y2 ugrasmayin hadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» will bynum » morgan de sanctis » ray ban takan sofor » ereksiyon » cumadan cikip dark knight a gitmek » isvicre » hagios georgios manastir kilisesi » spartan total warrior » sadgeldi pasa turbesi » cabuk gel annem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci