y leri saydim evet 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  2. gotursun mektupleri leri leri
  3. saydim
  4. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  5. saydim 45 le alakasi yok
  6. saydim kursunun bitti
  7. esmer etine altin saydim
  8. evet binlerce kez evet
  9. h leri soyleyememek
  10. dunyanin en leri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

y leri saydim evet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. y leri saydim evet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y leri saydim evet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about y leri saydim evet. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mavi defter internet dergisi » oss 2010 » kathryn bigelow » ikinci ogretimin sinavinin sabah olmasi » fatih carsamba da yapilan dev ataturk heykeli » sacini sariya boyatmis turk kizi » sivastopol sokagi » sedir adasi » bilgisayariyla konusan insan » enerjik » 16 kasim 2008 ales » circus » changeling » tahta kola kasalari » yazar oldunuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » hakan albayrak » mutluluk » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » turkiye de krizin nicel gostergeleri » kurt cobain in kullerinin calinmasi » marta lynch » sentenced » isin bilimci » hircin ruh » yarock hasan » vangelia pandeva dimitrova » tshirt yazilari » devletime katil dedirtmem » issiz adada issiz kalmak