y kant tori read 

1. tori amos'un iş yapmayan albümünün adı. little earthquakes albümü * öncesi çıkarmış oldugu, daha sonra hayranları arasında kült bir album halıne gelecek olan tori'nin ilk albümü.

1- the big picture
    2- cool on your island
    3- fayth
    4- fire on the side
    5- pirates
    6- floating city
    7- heart attack at 23
    8- on the boundary
    9- you go to my head
    10- etienne trilogy
    #394783 (MANSON, 03.07.2006 20:53 ~ 20:56)

© 2008 - uludağ sözlük

y kant tori read başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. y kant tori read ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y kant tori read nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seovi » dtp nin pkk yuzunden oy kaybetmesi » benim annem dans edemez » beren saat » ask » ataturkculugu agizlara pelesenk edenler » ado den haag » a walk to remember » elma sozluk teki uludag sozluk yazarlari » sair uuserlardan siirler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games