y ile 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. y 27632
  2. y a v u c
  3. y all want a single
  4. y b s g
  5. y control
  6. y d i a v g k o
  7. y demirel in hapsini isteyen savci avukati oldu
  8. y ekseni
  9. y en la hora de nuestra muerte
  10. y erdoganin filminde c yilmazin one cikmasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

y ile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. y ile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y ile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about y ile. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » atlas » michael olowokandi » gun donumu » turk beyniyle uretilmis super cumleler » tijen par » gercekdisi » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » sarhos diyaloglari » uludag sozluk lazio taraftarlari » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » ses cikarma » onceki gunun begenilen entryleri » ferhat goter » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tematik mode » reflation » yenebilme ihtimali » semih senturk » anneler ogullarini affetmez » astronotlarin idrar icmesi » uskup yoresi » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » yillari sirayla yazan yararli yazar » altini cizmek » de la mancha » boxer yazilari » izmir ekonomi universitesi » barcelona