y erdoganin filminde c yilmazin one cikmasi 

1. vizontele filminde gerçekleştiği düşünülen "şey"dir. film içinde cem yılmaz'ın daha ezici bir karakteri canlandırmasının (hatta kimi zaman , bu eziciliği yılmaz erdoğan ın oynadığı emin karakteri üzerinde kullanması) da etkisi vardır derim.

(bkz: vizontele)
    #1095044 (wtasyh, 02.01.2007 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

y erdoganin filminde c yilmazin one cikmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. y erdoganin filminde c yilmazin one cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y erdoganin filminde c yilmazin one cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » kabir azabi » vagina dentata » devrimci sosyalist isci partisi » ergenekon un avukati baykal » acayiplikler arifesindeyim » heavy metal » google la dertlesen insan » activision blizzard » konsolidasyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci