y e v yardim eden vatandas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pkk ya yardim eden 96 milletvekili
  2. pkk ya yardim eden turkler
  3. uyumaya yardim eden sarkilar
  4. pkk ya yardim eden unluler kervani
  5. anneye her iste yardim eden erkek
  6. anneye hali yikarken yardim eden erkek
  7. kibris baris harekatinda bize yardim eden ulkeler
  8. elinde posetleri olan teyzeye yardim eden cocuk
  9. sinavda yerini bulamayan kiza yardim eden erkekler
  10. sesini sofore duyuramayan kiza yardim eden erkek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

y e v yardim eden vatandas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. y e v yardim eden vatandas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y e v yardim eden vatandas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about y e v yardim eden vatandas. Copyright of the articles are belong to their authors.

» amsukatif » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » aritra » nokia 8210 » ruh hastasi » kisisel ileti yazma sacmaligi » gelenege isyan da gelenekseldir » deniz yilmaz » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » fare imleci » 40 larin cocuklari » ekskavator » fok baligina vok baligi demek » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » iste budur ustat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arti oy vermenin huzuru » iscilerin sosyalist partisi » ses cikarma » egemenlik 5 yilda bir milletindir » zihin jimnastigi » kulkedisi » mucahit baykal » citen » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » jf ray london » fizikhakkinda com » smothered mate » shownomercy com » theodor herzl » nokia 6210