y control 

kapat
  1. bende dans etme hissi uyandıran hareketli yeah yeah yeahs şarkısı.

oh so all my lovin' go's
    under the fog fog fog
    and i will leave them all
    well i'm just a poor little baby
    cause well i believe them all

oh so while your growing old
    under the gun gun gun
    and i believe them all
    well i'm just one poor baby

i wish i could buy back
    the woman you stole

Y-control, Y-control
    you walk, walk, walk, walk, walk my winners
    out of control, out of control
    out of control, high control
    out of control, out of control
    you walk, walk, walk, walk, walk my winners out

oh so all my lovin' go's
    under the fog fog fog
    and i believe them all
    well i'm just a poor little baby
    #783115 (vera, 28.10.2006 12:39)
  2. yeah yeah yeahs'ın en deliresi, kalkıp ortalığı birbirine katası şarkılarından.
    #1431947 (mikserde yuzen balik, 20.03.2007 06:30)
  3. yeah yeah yeahs söyler de zıplamaz mıyız şarkılarından bir tanesi daha.
    ben de soruyorum zaman zaman kendime why control?
    #1460634 (kedileriseviniz, 27.03.2007 22:47)
  4. iç geçirten melodilerin karen o vokaliyle birleşmesiyle ortaya çıkan iç burkan bi parça. 'ı wish ı could buy back the woman you stole' der ve bitirir..
    #1665477 (amrosia, 20.05.2007 16:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

y control başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. y control ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y control nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about y control. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » farkinda olmadan gammazlarla atismak » deger paradoksu » hepimiz goril gibi killiyiz » dessembrae » cocuklar » kv » bado » yeni moda » tunceli » toto » pelus hayvanat bahcesi » lagim faresi » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » makinizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aydin » iddaa » yenicag » winston premier » sinuzit » molotov » hayat sen ne cabuk harcadin beni » issiz adam » hot n cold » inheritance vice » avignon tiyatro festivali » mandalinam » yhunuss » naftol » avea