y a v u c 

kapat
  1. YENi BiR YAZAR. GÜZEL ENTRYLERiNi BEKLiYORUZ. HOŞ GELMiŞTiR.
    #906930 (kurremkarmerruk, 25.11.2006 11:50)
  2. marmara mezunu bilgi küpü.sözlüğün yeni yazarı.
    #906937 (kirmizi baslikli kiz, 25.11.2006 11:52)
  3. SEVKiYATI BALTALAYAN iSKENDER KEBAP SEVER BiR YAZAR ARKADAŞ.
    #1038430 (kurremkarmerruk, 22.12.2006 18:40)
  4. bu kadar kaliteli yazar olmasına karşın sadece hakkında 3 entry girildigi için enrty girmek bana vacip oldu dediğim marmara mezunu dostum.
    #1038441 (kirmizi baslikli kiz, 22.12.2006 18:44)
  5. yaklaşık on sekiz yıldır tanıdığım, sekiz yıl boyunca aynı sınıfı paylaştığım, artık yılda bir iki kez gördüğüm, hatta bir keresinde evine misafir olduğum nevi şahsına münhasır bir arkadaş.
    #1066019 (huruf, 27.12.2006 18:27 ~ 26.03.2007 00:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

y a v u c başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. y a v u c ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu y a v u c nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about y a v u c. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukle ilgili istekler » dost sen mi geldin » sanri » tas ustu » kurt kizlari » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » gooddua » pipi lakaplari » schindler s list » cocuklar » yavuz atar » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » karafaki » punto » turk futbolunun dunyadaki yeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yhunuss » baris manco » kuka » trafik kazasi » melih selcuk » on ikinci cumhurbaskani » ilter turkmen » to love a woman » osmanli turk degildir » zuhur » kisisel ileti yazma sacmaligi » taygun erdem » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » askin baslamadan bitmesi » emotion fresh bouquet