xyyx 

kapat
  1. dördücü nesil yazar kişisi. tuhaftır adına başlık açılmamış.
    #3938548 (dulgerbob inciryapragi, 09.09.2008 10:33)
  2. artoyu yürekten taklit eden hatta yoksa bu arto'nun ta kendisimidir diye beni akşam akşam şüphelendiren yazardır. fatih ürek'e selamlarımıda iletsin isterim.

(bkz: bi insan bu kadar mı benzer)
    #4231454 (vicortus, 15.11.2008 02:39 ~ 02:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xyyx başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xyyx ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xyyx nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xyyx. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tas ustu » arti oy vermenin huzuru » alev » uludag sozlugu satmak » sansim olsa kiz dogardim » crzytarantla » 3797 » supernatural » yillarca bok atip bir gun converse giymek » victor hugo » insan dusunen bir hayvandir » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » kopekleme yuzerek kiza hava atmak » mustafa rakim efendi » ergenekonyalovankara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kimi kimi » tool dinliyorum cok coolum abi » mahalle bakkalina acik mektup » the curious case of benjamin button » winston premier » fraizer campbell » the fall » fadik sevin atasoy » unutma » 14 kasim 2008 genclerbirligi trabzonspor maci » melina nin bustu » sen hic ofsayt oldun mu kerim » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » richard dawkins » fethullah gulen