xxl tv 

kapat
  1. **
    fransa orijinli ucretli adult kanal.
    web: http://www.xxltv.fr

bu uydulardan izlenebilir:
    Intelsat 701
    Eutelsat W4
    Astra 1H
    Eutelsat W2
    Hot Bird 6
    Atlantic Bird 3
    Hispasat 1C
    Intelsat 903

frekans bilgileri icin:
    http://www.lyngsat-address.com/uz/XXL.html
    #3810696 (revolter00, 13.08.2008 02:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xxl tv başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xxl tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xxl tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xxl tv. Copyright of the articles are belong to their authors.

» is arkadasindan hoslanmak » pante rei » atletini donunun icine koyan insan » en pasakli yazarlar » turbo » webcam acan kizin cirkin cikmasi » adanali » rauf versan » oktar babuna » ankara universitesi hukuk fakultesi » esat korkmaz » tarihteki unutulmaz ayarlar » marc jacobs » mesut » kederli ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uyurken sutyen takmayan erkek » askin baslamadan bitmesi » sabah 10 daki sinava gece 2 de calismaya baslamak » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » mininova » ben sanderson » yigit ozgur » witch is back » moderasyonun espri anlayisi » ekspertiz » zihin jimnastigi » parliament aqua blue icen ogrenci » anil aydin » uludag sozluk moderasyonu » bilgisayariyla konusan insan