xxemre 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. xx
  2. xx kromozoma dusmanlik beslemek
  3. xx kromozomlu
  4. xx polifonik melodisi icin pxx yaz
  5. xxi
  6. xxiii
  7. xxl
  8. xxl radio
  9. xxl reis
  10. xxl tv

© 2008 - uludağ sözlük

xxemre başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xxemre ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xxemre nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 mayis 2050 aktutun karakoluna pkk saldirisi » seovinin yorulmasi » seda sayan » cik aradan » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » hayatin sozluk olmasi » afyonkarahisarli » sirf kiz kesmek icin kardesini sinava goturen abi » cullinan elmasi » jandarma ozel harekat » st gallen » marcio ferreira nobre » 25 haziran 2008 almanya turkiye maci » alisan satilmis » bayrak yakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fantastic four » sazan » gotunden ukte uyduran yazar » in perfect harmony » lark » onkyo » kizlarin msn vermeme sebepleri » kendi golgesi altina hapsolmus insan » afyon otogari » sempatizan » terorle mucadele kararlilikla surecektir » erkeksiz kadinlarin agresif olmasi » erkan ogur » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » tnevel