xuan thuy 

kapat
  1. 1912 doğumlu Vietnamlı siyasetçi.
    #3482609 (arabam var, 02.06.2008 13:07)

© 2008 - uludağ sözlük

xuan thuy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xuan thuy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xuan thuy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakir kazan » emo dovmek » saygi hak edilmez kazanilir » alwayssleepy » burnu havalarda insan » kucuk park » samimiyet » ferber » seninki kac santim » haci yagi kokulu sevgili » asr i saadet jargonu » melissa panarello » manyerizm » ekonometri » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipoparatiroidi » egzibisyonizm » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » katlanmak » cemsbg » goran bregovic » sir isaac » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » sanri » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » you keep me hanging on » mahalle dugununde salsa yapan cift » solcu kizlar veriyormus hikayesi » makine elemanlari » gerizekali sevgilim