xtra 

1. dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.
    #2127864 (yasakani, 13.08.2007 23:31)
  2. şahsına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle duygulanmış yazar...
    #2134427 (xtra, 14.08.2007 23:37)

© 2008 - uludağ sözlük

xtra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xtra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xtra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtler » my marlon and brando » ayhan akman » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » maslak opet » bira » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » toby marks » temporarypeace » kul yutmaz » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » yiyorum yiyorum doymuyorum » ne yaptim biliyor musun » pamukkale universitesi » eski sevgili gitti tatar geldi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » almanya da yasayan turkler » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » sentaktik afazi » kleptomani » grandiyotize » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » kanat atkaya » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » uc bes kisi » the floating head » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » beat » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » nickmator