xploding 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. xp
  2. xp de ag kurulumu yapmak
  3. xp nin internet baglanti hizini dusurmesi
  4. xp service pack 3
  5. xp vista yamasi
  6. xpolinomu
  7. xpress 2
  8. xps

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xploding başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xploding ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xploding nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xploding. Copyright of the articles are belong to their authors.

» doktrin » entry ye cevap niteliginde entry girmek » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » gultekin avci » yaran videolar » ferhat goter » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » on ikinci cumhurbaskani » dunya atmosferindeki gergin dalga » tve » amee » kizlara deger vermek » butona kopca demek » sivastopol sokagi » el camino de los ingleses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kac ortali defter alalim sorunu » terminator the sarah connor chronicles » nur cintay akoz » holysin » turk ailesinde salon kavrami » ismi ogrenilen kiza aa en sevdigim isim demek » kurt cobain silahi » hvarf heim » ruyalardaki kadar gercek insan » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » streng » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » lezbiyenlik » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » ben tovbemi geri aldim