xp 

kapat
  1. misal: (bkz: windows xp)
    #1546720 (dabaddah, 20.04.2007 12:18)
  2. windows'un bir işletim sistemine verilen ad.

"home edition" ve "professional edition" olarak iki çeşidi bulunur. günümüzdeki bilgisayarların çoğunda kullanılan işletim sistemidir.

(bkz: microsoft.)
    #1546740 (TwOfIsTeD, 20.04.2007 12:22)
  3. experience kelimesinin kısaltılmışıdır. tecrübe anlamına gelir.
    #1546790 (zebellah, 20.04.2007 12:39)
  4. frp. büyü malzemesi/component. -ayrıcalıklı-

xp; experience nin kısaltılmışıdır. bazı yüksel seviyeli büyüler (örneğin wish) xp ile yapılır. gerekirse seviye düşülür. hatta wish yaparak seviye 2-3 lere kadar gerileyen büyücüler vardır. (wish, 9ncu seviye büyüsüdür.)
    #4217171 (Spiritus Sancti, 11.11.2008 22:07 ~ 22:08)
  5. Windows Vistadan yeg bir pogramdir.Xp iyidir tektur yegdir uludur uluu.
    #4217280 (enis vienna, 11.11.2008 22:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xp. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metroda kitap okuyan artist » makinizm » box to box » hande dane » sohodo » ucuz » ataturk yasasaydi yargilanirdi » esat korkmaz » erkekler marstan kadinlar venusten » susarak haykirmak » kurtler uzerine tezler » hayal » cinas » houston rockets » kars » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evde kalmaya mahkum yazarlar » erkeklere deger vermek » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » balik burcu erkegi » ekonomik krizin sozlugu vurmasi » izbatur » yildizsozluk » schenklears » basarisizliga meydan okumak » cikolatali pasta » can dundar » sisko ve sisman arasindaki farklar » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » arka siradakiler » bilgisayarini tamir ettigin kizla delice sevismek