xp nin internet baglanti hizini dusurmesi 

kapat
  1. windows xp prof.'un internet bağlantı hızını %20 kadar düşürmesidir. bir başka deyişle interneti hızının sadece %80'ini kullanabiliyoruz. cok ayip bir olaydır.

düzeltmek için:
    Başlat - çalıştır - gpedit.msc - bilgisayar yapılandırıcısı - yönetim şablonları - ağ - Qus paket zamanlayıcısı - ayarlanabilen bant genişliğini sınırla - etkin - bant genişlik sınırı = %0 - uygula - tamam yapmanız yeterlidir. bilgisayari yeniden baslatmaya gerek olup olmadığını bilmiyorum.

eklenti : iki ya da daha fazla bilgisayarın bağlı olduğu ağda uygulanmasını tavsiye etmiyorum. genellikle sıkıntı yaratıyor.

uyarı eklentisi: bazı kullanıcılardan aldığım bilgilere göre, bazı bilgisayarlarda otomatik olarak "0" oluyormuş. o durumda bir değişiklikl yapmaya gerek yoktur. yapılandırılmamış durumda iken de %20 lik kesinti vardır.
    #543126 (only.4.that, 15.08.2006 18:11 ~ 18:22)
  2. aşkın arasına kara kedi girmesi gibi birşey
    #1285694 (sossamon, 10.02.2007 17:56)
  3. deprem olmadan önce bunu kat kat yaşamak mümkündür.binevi deprem habercisidir.
    #2921761 (bizkitch, 30.01.2008 22:14)
  4. 180 e yakın çözümü vardır bu sorunun.*
    #2921764 (Achtung, 30.01.2008 22:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xp nin internet baglanti hizini dusurmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xp nin internet baglanti hizini dusurmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xp nin internet baglanti hizini dusurmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xp nin internet baglanti hizini dusurmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» naginata » ozgurlugun hissedildigi anlar » cernobil » metric space » vedad ibisevic » basibozuk » nahak » sarhos diyaloglari » dingil ruh » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » nuri pakdil » tata nano » biran » sabribey » ihsaniye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayrilik kolay mi » taygun erdem » wheatstone koprusu » witch is back » galatasarayli olup caktiranlar » gultekin avci » pantolon kenarina anahtar asan sahis » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » sohodo » trabzonspor » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » kisisel illet » telepati » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » sokakta dondurma yalayan afet