xp deyince uzuluyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ha deyince
  2. hanim uc deyince
  3. deneme deyince
  4. hayat deyince
  5. vur deyince oldurmek
  6. ha deyince olmuyor
  7. uc deyince denize atlamak
  8. git deyince gitmeyen kardes
  9. gel deyince gelen kedi
  10. mal deyince bozulan mallar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xp deyince uzuluyo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xp deyince uzuluyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xp deyince uzuluyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xp deyince uzuluyo. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deneysellemek » cumlede gizli ibneyi bulmak » habir » tonights the night » jb » john leshiba mosheou » ulker coko misket » cemsbg » kisisel illet » duende » selcuk sahin » sagat » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » milletler arasi » quantum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » crab dance » ruh hastasi » julyde » filoz » kis » bicim boyacisi » tve » tematik entry » uludag sozluk batman belediyespor taraftari » siyasi kimligini bulamayan insan » sevebilme ihtimali » geldiler » sevgilinin ailesi ile tanismak » dost sen mi geldin » bird on the wire