xp cd si yoktu napalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hic gulecegim yoktu
  2. sonrasi yoktu
  3. yapilabilecek bir sey yoktu
  4. onlar yoktu
  5. onceleri kiz yoktu
  6. istanbul yoktu sen olmasaydin
  7. aslinda ataturk hic yoktu
  8. kotu bir niyetim yoktu
  9. hic gerek yoktu cocuklar
  10. sevdim ama sonu yoktu

© 2008 - uludağ sözlük

xp cd si yoktu napalim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xp cd si yoktu napalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xp cd si yoktu napalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» o degil de bir erkut abi vardi noldu ona » amacsiz kalmak » vatandas riza » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » nerede kalmistik » lost » radovan karadzic » borsa » butun eski sevgilileri imha etmek » karisina kahvalti hazirlayan erkek » sucluluk sanrilari » yatakta cok iyi bir insan olmak » vicdan » hayat » cocuklarin aglarken vites artirmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » efsane komutan » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » introjekt » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » sehitlerin naaslarinin curumemesi » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » psikasteni » koprolali » bluetooth » intakrin etki » serbetli tatlilar » kavak yelleri » somnolans » hipermnezi » sol framein irzina gecmek