xibalba 

kapat
  1. maya mitolojisinde ölülerin ruhlarının toplandığı yer, yıldız.
    #1731683 (pygmalion, 06.06.2007 04:09)
  2. (bkz: the fountain)
    #1936684 (micro cuts, 15.07.2007 01:57)
  3. 5. nesil yazar, hoşgelmiştir.
    (bkz: yeni yılın getirdikleri)
    (bkz: 5.nesil)
    #2774623 (iktidarsiz jigolo, 01.01.2008 11:42)

© 2008 - uludağ sözlük

xibalba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xibalba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xibalba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carlos vela » vignette » kat » entheogenic » sol frame in ebesine atlayan sevgili » crossfire » endojen depresyon » 2008 abd baskanlik secimleri » istanbul kizlari vs ankara kizlari » bira » yilmaz ozdil » tourette sendromu » emegen » i m so lonesome i could cry » otokrin etki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acid death » lilliputyen varsanisi » online olanlar » hayata tutunmaya calismak » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » dimitar ivankov » isin karaca » yiyorum yiyorum doymuyorum » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » jean claude van damme » canim evlenmek istiyor ulan » kosullu sevgi » psikojen koma » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » 2008 ekonomik krizi