xenophobe 

kapat
  1. dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3787044 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 08.08.2008 08:41)
  2. yeni gelmiş nesildaş yazar.
    (bkz: hoş gelmiş)
    #3792679 (hkn hsyn, 09.08.2008 13:02)
  3. bir stairway to heaven severdir. parçanın iyisinden, solosundan anlar diyebileceğim yazardır.
    #4174052 (ben sizofren degiliz, 02.11.2008 02:38)
  4. eski yunanca kökenli olan bu güzel sözcügümüzde yabanci ve fobi * kelimeleri barinmaktadir.
    esasinda yabancilara, kendi gibi olmayanlara duyulan korkuyu vurgulamakla beraber, yabanci düsmanligi anlamina da gelebilir.
    xenophobe ise ingilizce yabanci düsmani demektir.

yabanci dusmanligi sonradan asilandigi icin bu insanlarin hala insan olma sanslari vardir.

edit: xenophobe yabanci düsmani olmadigini kulagima fisildamistir. bu rumuzu spor icin secmis olmalidir.
    #4226996 (Cevriye, 14.11.2008 05:34 ~ 05:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xenophobe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xenophobe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xenophobe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xenophobe. Copyright of the articles are belong to their authors.

» enelhakki » armonia somers » selim curukkaya » derin ruh » alanya daki abazanlar » derste surekli duvardaki saate bakan ogrenci » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » max payne » eski sevgilinin arkasindan soylenen sozler » become a legend » uyumak istememek » dingil ruh » melis birkan » ohannesburgerler » siirim geldi birakin beni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulvi guveneroglu » perde tutturgaci » garanti bankasi » obesobofi » arti oy vermenin huzuru » rab » orospu cocugu » ayrilik teni » terorist de insandir » the visitor » turkiye is bankasi » the great debaters » catali bicak olarak kullanmak » webcam acan kizin cirkin cikmasi » trigger