xb browser 

kapat
  1. ip yi sürekli değiştirerek serbest dolaşım imkanı sunan browser şeysi...
    xerobank
    #3536386 (johngalt, 14.06.2008 09:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xb browser başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xb browser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xb browser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xb browser. Copyright of the articles are belong to their authors.

» drop it like it s hot » fare imleci » kapuska » vedad ibisevic » alnac » kardinalist yaklasim » netsozluk » sefer tasi harekati » yasamlarin benzerligi » ferhat goter » introduce a little anarchy » birinci hudaverdi » yirmisini gecen herkes sevismistir » gozlerin doguyor gecelerime » punto » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » hasta oldugunu anneden gizlemeye calismak » kabana » ulvi guveneroglu » sanat yonetmeni » pic ruh » izmit » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » sitelerde ki hakkimda kisimlari » sansim olsa kiz dogardim » ruyada oldugunu gormek » samsung e250 » tahta kola kasalari » uyumak istememek » sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan