xavier palud 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. xavier
  2. abel xavier
  3. xavier carter
  4. xavier rudd
  5. xavier malisse
  6. prof xavier
  7. xavier le pichon
  8. xavier de montepin
  9. francis xavier
  10. xavier cugat

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xavier palud başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xavier palud ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xavier palud nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xavier palud. Copyright of the articles are belong to their authors.

» isci yuruyor bastan » poisongirl » 30 yas sendromu » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » desifre olmaktan korkmayan yazar » teizm » sari cizme » caba uzerine » znsrky » internetten kopamamak » pust ruh » pasta kesmek » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » cernobil » arti oy vermenin huzuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » levis reklamlari » fifi » sevgiliyle uyumak » isten ayrilma bildirimi » sarap icerken amin diyen insan » makinizm » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » ilker akman » cemaat evi » richard dawkins » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » birbirine benzeyen unluler » yaziyorum oyleyse varim » marc jacobs » yildizsozluk