xavi torres puyol casillas in fener i istemesi 

kapat
  1. türk gazeteceliğinin geldiği son noktadır. üstüne yoktur.

http://www.stargazete.com...fener-de-olsak-134674.htm
    #4070352 (jigga, 10.10.2008 17:28)
  2. türk aklı ile haberden anlamak istenilenin anlanmasında son nokta olan haberdir. adı geçen şahısların fener'de oynamak istiyoruzdan ziyade aragones'e desteklerini sundukları ortadadır. ama işte.. neyse.

(bkz: he he ondan)
    #4070357 (cemilflower, 10.10.2008 17:31)
  3. an itibariyle thierry henry de kervana katılmıştır.
    "dede üzülmesin fenerde yedek oturmaya razıyım"
    edit: şimdi eksilerken diceksiniz "henry fransız ne alakası var"... e diğerlerine inanıp bunu yargılıyosan bi sıkıntı vardır.
    #4070409 (nebkheperouri, 10.10.2008 17:46)
  4. Ben aziz başkan yerinde olsam o gelmek istesede puyol u fenerbahçeye almam. Çok yaşlandı çünkü. Xavi yi de almam. Maldonada oynuyo çünkü o mevkide. Torresede gerek yok. Koçumun aslanı guiza varken gereksiz. Bi Casillası alırım. ismi çok karizma.

Şimdi diyeceksinizki daşşakmı geçiyosun sen.
    Vallahi "xavi torres puyol casillas in fener i istiyor" haberini yapan gazetecinin eline su dökemem. Helal olsun.
    #4070432 (tutsikimiyancek, 10.10.2008 17:56)
  5. (bkz: baskanim bizi al)
    (bkz: bitsin bu hasret)
    #4070482 (oneydilan, 10.10.2008 18:06 ~ 22:22)
  6. pek şaşırmadığım isteme.

söylentilere göre guardiola'da "gerekirse takımımı bırakıp aragones'in yardımcısı olurum" şeklinde bir açıklama yapmış, alex ferguson'sa bu mertebeyi guardiola'ya kaptırmamak için girişimlere başlamış.

ronaldinho'yla da az evvel msnde konuştum "geleceedim ama aziz başkan istemedi" gibisinden şeyler söyledi. şaşırmadım tabi. zaten onun da alex'ten forma kapamama gibi bir korkusu var aziz başkan istese de gelemez.

bir de puyol'u kınıyorum buradan. fenerbahçe'nin defansa ihtiyacı varmış gibi konuşuyor herife bak. can arat dururken kendisine hiç gerek yok bence.

-umarım haber doğrudur da aragones fenerbahçe'de kalır.-
    #4070515 (ayagini organina gore uzat, 10.10.2008 18:15)
  7. memnuniyet vericidir. alsın götürsün fener'i, yedekler dahil. verelim yani. mükemmel bi toplu satış olur.
    #4070524 (filmkolix, 10.10.2008 18:18)
  8. puyol gereksiz bir transfer yasin ve can yeterli,xavi maldonado ve denizin yedeği olmayı kabul ediyorsa gelsin ,torres güiza ve semihin arkasında ilhan parlakla durmayı kabul ediyorsa,casillasta volkan babacanın arkasında üçüncü kaleci olarak bekleyebilcekse buyursun gelsinler
    #4070649 (peacelife, 10.10.2008 18:52)
  9. (bkz: götünden element uyduran basın)
    #4074267 (OnurKul, 11.10.2008 15:14 ~ 15:15)
  10. (bkz: sözlükçülerin okuduğunu anlamama durumu)

kardeşim adamlar fenerbahçe'ye bayılmıyor, çok sevdikleri aragones'e destek mahiyetinde açıklamalar yapıyorlar. yani şuncacık bir cümleyi anlamak bu kadar zor olmamalı.
    #4074294 (shalamar, 11.10.2008 15:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

xavi torres puyol casillas in fener i istemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xavi torres puyol casillas in fener i istemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xavi torres puyol casillas in fener i istemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xavi torres puyol casillas in fener i istemesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.