xataw 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. xabi alonso
  2. xabi alonso nun karisi
  3. xabi tabi diyecek
  4. xabiasvili
  5. xabier alonso olano
  6. xabze
  7. xacam
  8. xais edmeq
  9. xal
  10. xaladin

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xataw başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xataw ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xataw nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xataw. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cok guzel hareketler bunlar » yeter olsun dinci yayincilar » sentenced » bana niye selam vermedin diyen insan » yabgu » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » atlas » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » futbolcu » ulkucu » cagan irmak » selim curukkaya » yerli erotik dizi ismi onerileri » trajedya ile komedya » schindler s list » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkan ocakli » her kusu optuk bir kaldi haci leylek » kamyon arkasi yazilari » usuyorum oyleyse hava soguk » zuvvar » laughing out loud » 20 lerde cocuk olmak » tosbaga » 250 gram » ham on rye » kizlarin kufur etmesi » hasan vezir » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » ayakkabi boyacisi mafyasi » universitede fotokopi ceken eleman