xasthur 

kapat
  1. (bkz: malefic)

şuanda bir one man projecttir. 1995 te kurulmuştur. amerikalı black metal grubudur. en son albümü olan Defective Epitaph i bu yıl çıkarmıştır. albüm kapağındaki beyaz hakimiyeti ilginçtir. malefic in bir söyleşide "Well, I want my nightmares to become yours, I want to take people down with me, all be it through music." demesiyle black metaldeki amacını en iyi şekilde dile getirmiştir.
    #2189137 (triton, 24.08.2007 11:34)
  2. şarkıları hem müzik olarak, hem de söz olarak depresifliği ve karanlığı anlatan black metal grubu. ayrıca underground ortamındaki hemen hemen bütün sağlam gruplarla split albümleri var.
    #4093234 (nosfera, 15.10.2008 21:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xasthur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xasthur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xasthur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xasthur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » yaran okuyucu yorumlari » uludag sozluk moderasyonu » john mccain » z tv » karmancorman » yalova » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » vedad ibisevic » meds » icmal » serbest cagrisim » bayhan gurhan » ayrimcilik » beni unutma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laughing out loud » fikirtepe » yengec dansi » trafik kazasi » zweistein » erkekleri tavlama yontemleri » dizaynir » engin baytar » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » kriz teget gecti » ekspres » iab » kisisel ileti yazma sacmaligi » yakisikli degil ama sempatik » uyurken sutyen takmayan erkek