xasimus 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3163601 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 19.03.2008 19:04)
  2. can dostum tonton kişilik.

(bkz: cartman)
    #3197888 (eternal moonlight of autumn, 27.03.2008 18:53)
  3. film insanı. buna izlet bi film en ince ayrıntısına kadar gelsin anlatsın sana. sinemaya mı gitmek istiyosun? gidemedin mi? yolla oglanı gitsin izlesin gelsin yaşatsın sana. izlemiş kadar olursun vallahi. bide cekirdek-çay vs. al yanına, tadından yenmez vallahi.

gecenlerde 400. entry sinin sevincini benimle paylasmıs nesildasım ayrıca. hepimiz cok mutluyuz*.

kız zevkimizde uyusuyor hani dostum.

(bkz: hayalet diye bi film vardı ne oldu ona)
    #3802197 (objebi, 11.08.2008 13:07)
    akşam akşam yarmış yazar. *
    #3819496 (abisesque, 14.08.2008 21:53)
  5. insana her zaman her an bir şey öğretilebileceğini gösteren genç yazar. sıkı metalcidir.*
    #3960405 (ewentry, 14.09.2008 01:14)
  6. (bkz: #3963257) entry sini tebrik ettiğim lakin bu kadar hızlı giderse yolunun çaylaklığa gideceğinden dolayı uyarmak istediğim yazar.

moderasyon zoruyla gelen edit: * an itibari ile bu entrysinden dolayı arkadaşımız çaylak olmuştur. geçmiş olsun yazarı.
    #3963261 (Acz ve fakr, 14.09.2008 20:53 ~ 20:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

xasimus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xasimus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xasimus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about xasimus. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag universitesi uluslararasi iliskiler » mustafa rakim efendi » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » adanali » cete savaslari » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » chp logosu desenli carsaflar » cagan irmak filmleri vs gozyasi sisesi » bir erkekten beklenenler » leylifer » kafasi guzel entry giren yazar » facebook a bikinili resim koymak » kizlar tuvaletine iseyen erkek » cemsbg » terminator the sarah connor chronicles » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » obama nin atalari turk asilli » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » moderasyonun espri anlayisi » deniz gezmis » arda turan » amee » okan bayulgen » sabribey » gokhan gonul dostlari » 25 agustos 2000 » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » kevase ruh » ilk gecesinde moderator olan yazar » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » liverpool besiktas maci hatira tisortu