xabi alonso nun karisi 

kapat
  1. http://www.milliyet.com un haberine göre türkiye ye gelmek istemeyen ve bu yüzden fenerbahçe nin transfer planını yakan kadın. * *
    #3767954 (imhotep, 04.08.2008 11:01)

© 2008 - uludağ sözlük

xabi alonso nun karisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. xabi alonso nun karisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu xabi alonso nun karisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apu nahasapeemapetilon » hande yener » akp ile chp arasinda bir secim yapacaksin lan » taraf » hikmet cetinkaya » iu sozluk » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » rambo okan vs bebek okan » adana » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » aaal sozluk » ben bu yaziyi sana yazdim » iphone3g » baba ogul diyaloglari » fucking fag » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » basur » yolcudur abbas baglasan durmaz » sualtu housing » yaran haberler » south park izleyende gizli veletlik vardir » haydan gelen huya gider » paf » beholderr » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » bora ebeoglu » ibibik » 100 colpi di spazzola prima di andare a dormire » bob marley » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi