x yuzunden ulkeyi terk etmek 

kapat
  1. denklemlere gıcık olanlarda görülür..

ben misal x'in sonsuza gittiği durumlarda y ve z'nin ardından aval aval bakıp iç geçirdiği denklemlerden tiksinirdim..siz de biraz atak olun, siz de sonsuz olmasa bile ne bileyim $öyle bir matematik alemini dola$ın, o kadar emeğiniz geçti nerde ne var görün değil mi? yok..bu kadar pasif, bu kadar kabullenici tavırları oldum olası ben de sinir yapar..bu sebepledir ki matematiği defalarca alttan aldım, üniversite sınavında da yüzüne bile bakmadın o soruların..

değinmek istediğim eğitim öğretim hayatımın ne $ekilde zorluklar içinde geçtiğini anlatıp kendimi acındırmak değil tabii ki..son zamanlarda ünlü piyanistimiz fazıl say sebebiyle ortaya çıkan ülkeyi terk etme isteğinin altında yatan sebepleri if$a etme durumundan mütevellit, men$ei veya zıttı sebeplerle ülkeyi terk etme olgusunu konu$uyor olu$umuz..

hani "ya sev ya terket" durumu var ya, hah! ona hiç girmeyeceğim i$te..ülkeyi terk etme kararı mühim bir karar..insan mahallesini bile deği$tirince abondone olurken, ülkeyi deği$tirme kararı gerçekten iyi dü$ünülmesi ve sonuçlarına katlanılması gereken bir $ey.."küstüm oynamıyorum" cu tavırlar ardından yapılacak bir $ey olması ise daha da garip kılar bu olayı..

i$te bu noktada "x" yerine dilediğimiz deği$keni koyup, ülkeyi terk edebiliriz..bunun için gerekli olan malzemelerimiz, bir pasaport ve bir vize..

ehh yolunuz uzun tutmayım sizi..
    #3696032 (alwayssleepy, 21.07.2008 12:53)
  2. x'in istedigini basarmasina izin vermek demektir.
    #3696087 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 21.07.2008 13:04)

© 2008 - uludağ sözlük

x yuzunden ulkeyi terk etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x yuzunden ulkeyi terk etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x yuzunden ulkeyi terk etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mystiquewarrior » ekolali » somnolans » en mand kommer hjem » emily dickinson » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » bu sevda bitmez » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » bettyboo » hipermnezi » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » yolgezer » son iyi oylanan entryleri » tuvaletde kabinler arasi duet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakkal insani » karin » feridun duzagac » eh iste » righteous kill » what is your problem 2 » anadolu rangers » appetite for destruction » koprolali » lars ulrich » ask yakar » yeter ki olumsuz olmasin oy » yaran kisisel iletiler » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » emo turkey