x yaparken x olmasi 

kapat
  1. sol frame in sos çağrısıdır.
    (bkz: uludağ sözlükten soğuma nedenleri)
    (ara: x yaparken x olmasi)
    #1222469 (flyaway, 28.01.2007 14:10)
  2. çok normal bir durumun göstergesidir. amaca ulaşmanın formüllerindendir.
    #1222480 (markasiz, 28.01.2007 14:12)
  3. sözlüğün amacını unutup, tepki görmeyi istemektir. ilgi görmekten mutlu olmaktır.
    (bkz: her etki bir tepki yaratır)
    #1222498 (flyaway, 28.01.2007 14:14)
  4. kas * yaparken göz *cıkarmak gibi birseydir. gelen gideni aratırdır. dogal nedenlerden kaynaklanmaktadır.
    #1222563 (Derek, 28.01.2007 14:28)
  5. (bkz: işin içine x girdi ben anlamamaya başladım)
    #1222568 (larker, 28.01.2007 14:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x yaparken x olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x yaparken x olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x yaparken x olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x yaparken x olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» spiritus sancti » kufurlu entry den urken ana kuzusu yazar » yaran fikralar » hercai » goksel yucel » kurt » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » ayrilik kolay mi » senior reklam yazari » the hurt locker » telsim tribunu » agzi pis » silahla sivrisinegin kanatlarini vuran super insan » cekirdeksel » deniz yilmaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozlugu satmak » zuhur » dunyabizim com » sozlukte reklam yapmak » nuri bilge ceylan » ankara universitesi hukuk fakultesi » libido » yaran basliklar » yolda yururken zenci gormek » mis kokulu osuruk » gkb marsi » 4 » ulkuhan » the tattooist » bayramda akraba ziyareti