x x iyi guldum sorunsali 

kapat
  1. çeşitli internet topluluklarında bıkmadan usanmadan, "cok tartistim ama manasizmis simdi sictim ve sivamaliyim " ve "baglama koyayim sana borekler acarsin bana", gibi pek önemli ifadeleri belirtmekte kullanılan sorunsal.

çeşitli versiyonları mevcut;

"cok tartistim ama manasizmis simdi sictim ve sivamaliyim " versiyonu:

x: delikanlı ol, adamı ayar etme.
    y: sen kimsin lan bana delikanlı ol dicen lavuk.
    x: ...
    y: ...
    x: ya neyse boşverelim kardes ben özür dilerim. zaten x x iyi guldum. smiley smiley

"baglama koyayim sana borekler acarsin bana" versiyonu;

evdekaldim30degil29: yaa herkes bu youtube vidyosunu seyretsin, aşkı anlatıooo.

yazilamsanabegulum: alinti yaa herkes bu youtube vidyosunu seyretsin aski anlatiooo alinti ya bu nerden çıktı x x iyi guldum.. bu arada özel mesaj attım hala cevap yazmamışsın, bi kontrol edermisin. gerçekten x x cok guldum ya. ö.m bekliyorum sakin unutma ok.

(bkz: akşam akşam çok güldüm)
    (bkz: sabah sabah çok güldüm)
    #2116923 (kafayiyedim, 12.08.2007 08:08 ~ 08:09)
  2. (bkz: x x kızdırma kafamı sorunsalı)
    #2116972 (sıpa, 12.08.2007 09:39)

© 2008 - uludağ sözlük

x x iyi guldum sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x x iyi guldum sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x x iyi guldum sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » ask acisi » somnium obmutum » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » open office » plutarco elias calles » sevil aki » pulp fiction » omer muhtar » suudi arabistan » soul » the enemies of reason » sikisiki baba » vice captain » kolbasti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baba ogul diyaloglari » hata yapmayi tekrarlamak » ptt » zorya luhansk » sinir bozucu sorular » death race » korkan kiz » bursa » mamma mia » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » the famous soas rebetiko band » ac dersen acarim christina aguilera » philosophia » piyasalarin moralini duzeltmek » evlenmek