x window 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. window
  2. dirty window
  3. faces in the window
  4. girl at the window
  5. from a second story window
  6. window in the skies
  7. 100th window
  8. she came in through the bathroom window
  9. world outside your window
  10. window shopper

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x window başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x window ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x window nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x window. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nahak » mucahit baykal » elit sovenizmi » cocuklar » iman » kendi sildiklerim » tool dinliyorum cok coolum abi » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » cemal hunal » cekirdeksel » atlas » houston rockets » darryl roberts » ordinary day » turkiye is kurumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » football manager 2009 » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » yasam » akilli bilgili kulturlu ulkucu » kars » ben bu yaziyi sana yazdim sonrada sildim » nagra » iki sevgilinin yaninda ucuncu kisi olmak » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » gimenez » sevgilinin ailesi ile tanismak » bir ogrenci sigarasi olarak winston » filiz » sol frame e mode istekleri