x verdiler vermedim 

kapat
  1. ülkemize has durumlardan biridir. örneğin arabanız vardır. belli bir ederi vardır ama nedense aracın sahibi şöyle der, 'deli misin 13 milyar verdiler vermedim.' sadece araba için değil, ev, cep telefonu, kısacası her türlü eşya için geçerlidir. sanki bu ülkede 'verip de alamayan' bir kurum vardır ve mal sahipleri buralara gidip, 'ne kadar veriyorsun?' diye sorduktan sonra, 'yok vermiyorum' diyerek geri dönmektedir.
    #2347062 (antilopyawrusu, 20.09.2007 13:53)
  2. çocuk oluşumu sırasında xx kromozomunun x lerden bir tanesini vermesi,xy nin kromozomlarını sakındığı durumda, kromozomlar arası dedikodu cümlesidir.
    #2347888 (bu defa son, 20.09.2007 16:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

x verdiler vermedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. x verdiler vermedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu x verdiler vermedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about x verdiler vermedim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ajansspor com » riyakar dinci sozluk yazarlarindan tiksinmek » universitede fotokopi ceken eleman » bilgisayariyla konusan insan » surucu kursu » okuma yitimi » serra mall » dizaynir » selcuk universitesi » sabanci » sansim olsa kiz dogardim » erkegi bozan seyler » 60 » makinizm » kendini kulturlu gostermeye calisan kisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlarin ayni anda fosur fosur osurmasi » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » pelus hayvanat bahcesi » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » kendi alaninda en iyi olan web siteleri » ilki tecavuzdu ikincisi zevk » icine girilen kucuk kaygan delik » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » forever slave » become a legend » bassehir » milletler arasi » avignon tiyatro festivali » webcam acan kizin cirkin cikmasi » hat 4